Кухонні ножі слід вибирати особливо ретельно, адже різні моделі мають своє призначення.
Різноманітність модельного ряду
В асортименті ви зможете знайти моделі абсолютно для будь-якого продукту. Кожен предмет повторює плоди за формою і нарізує їх звичними способами:
- Для видалення серцевини з яблук. Виріб тонка і легко видаляє тільки цю частину, залишаючи їстівну область недоторканою.
- Для кавуна. Це велике пластикове кільце з лезами, яке проводиться вздовж ягоди і розрізає її на рівні шматочки.
- Для картоплі. Через квадратні отвори плід проходить без особливих зусиль, в результаті чого виходить швидко приготувати фірмовий картопля фрі.
- Для сиру. Продукт проводиться через отвір, в результаті чого виходять максимально тонкі шматочки.
- Для кухні можна купити ножиці для піци, до яких в процесі нарізки не буде прилипати тісто.
- Для цедри, що дозволяють акуратно зняти шкірку з цитрусових.
- Для помідорів. Вони мають зубчики, щоб очистити продукт таким чином, щоб помідор втратив мінімально соку.