Приготувати домашню локшину та справжню італійську пасту легко за допомогою локшини. Приготовані своїми руками макаронні вироби не порівняються з покупними. Головне, правильно вибрати модель. Сучасні пристрої дають змогу не тільки готувати локшину своїми руками, а й використовувати їх як тестораскатку або робити спагеті.
Всі моделі, представлені в нашому каталозі, діляться на ручні та автоматичні. Простіші — ручні моделі, працюють завдяки ручній силі. Для приведення в дію розкатального механізму, що різає, вам необхідно крутити ручку, розташовану в бічній частині корпусу. Такі моделі мають мінімальну вартість і підійдуть для приготування невеликої кількості локшини. Якщо вам потрібне приготування великого обсягу або ви дуже обмежені в часі, варто купити автоматичну модель. Досить одного натискання на кнопку, і пристрій самостійно розкочує й нарізає макаронні вироби. Вартість такої моделі буде трохи вищою, але це повністю окупиться її високою функціональністю.
Крім способу роботи, варто звернути увагу на такі параметри:
Від розміру лез залежатиме те, скільки макаронних виробів ви зможете приготувати за одне завантаження тіста.
Усі моделі спагетниць виготовлені з міцної неіржавкої сталі. Вона не псує смак і якість продуктів, не боїться вологи, легко чиститься.
Функціональна спагетниця стане незамінним помічником на кухні. Крім приготував