М'ясорубки — це кухонні прилади, які вже давно перейшли в розряд потреби. З їхньою допомогою можна за лічені хвилини подрібнити овочі, фрукти, ягоди, м'ясо. Електрична м'ясорубка давно витісняла стандартну механічну модель. Ця техніка характеризується підвищеною функціональністю. Вона працює в прискорених, інтенсивних темпах, набагато швидше переробляючи великі кількості продуктів. Крім того, власник пристрою не докладатиме жодних зусиль під час користування таким обладнанням.
Сучасна електром'ясорубка здатна працювати з переважальною більшістю продуктів. Для підвищення її функціональності виробники додають у конструкцію спеціальні насадки, які дадуть змогу виконувати ще більше кулінарних процесів:
М'ясорубки постачаються з насадками в різній кількості та різній комплектації. Призначення насадок повністю залежить від виробника.Також чималою популярністю користуються універсальні моделі із соковичавницею. Така техніка підстроєна спеціально для виробництва домашніх соків або фрешів.