Кошик
596 відгуків
HouseTexnika
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
Інтернет-магазин "House Texnika"менеджер
Мегадом, торговий центр, Толбухіна, 135, Одеса, Україна
+380 (50) 399-92-15
+380 (67) 714-45-58
+380 (50) 399-92-15
+380 (67) 714-45-58

М'ясорубки

М'ясорубки: якими бувають і чим відрізняються

М'ясорубки — це кухонні прилади, які вже давно перейшли в розряд потреби. З їхньою допомогою можна за лічені хвилини подрібнити овочі, фрукти, ягоди, м'ясо. Електрична м'ясорубка давно витісняла стандартну механічну модель. Ця техніка характеризується підвищеною функціональністю. Вона працює в прискорених, інтенсивних темпах, набагато швидше переробляючи великі кількості продуктів. Крім того, власник пристрою не докладатиме жодних зусиль під час користування таким обладнанням.

Сучасна електром'ясорубка здатна працювати з переважальною більшістю продуктів. Для підвищення її функціональності виробники додають у конструкцію спеціальні насадки, які дадуть змогу виконувати ще більше кулінарних процесів:

  • Насадки для тертки та шаткування. Дають змогу не просто перемелювати та перекручувати продукти, а натирати та шаткувати їжу. Така насадка характеризується широким спектром застосування. Насамперед вона використовується для нарізування овочів. Виріб такий насадка застосовується для роботи з фруктами.
  • Насадки для томатів і ягід. Оскільки ягоди та помідори — це продукти з досить специфічною структурою, для їх перемелювання потрібні спеціальні насадки. Насамперед вони допомагають відокремлювати шкірку, м'якоть і дрібні кісточки, від'єднуючи їх від м'якоті та соку. Такі насадки вважаються необхідними для виробництва домашнього ягідного та томатного соків.

М'ясорубки постачаються з насадками в різній кількості та різній комплектації. Призначення насадок повністю залежить від виробника.Також чималою популярністю користуються універсальні моделі із соковичавницею. Така техніка підстроєна спеціально для виробництва домашніх соків або фрешів. 
 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner