Кошик
556 відгуків
HouseTexnika
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
Інтернет-магазин "House Texnika"менеджер
Мегадом, торговий центр, Толбухіна, 135, Одеса, Україна
+380 (50) 399-92-15
+380 (67) 714-45-58
+380 (50) 399-92-15
+380 (67) 714-45-58

Жаровні, листи, форми для випікання

Форми для випічки призначаються для приготування хліба, пирогів, запіканок, порційних кондитерських виробів в газових або електричних духовках, а також мікрохвильових печах.

Якісні ємності відповідають основним вимогам експлуатації: витримують високі температури, забезпечують хорошу теплопровідність, володіють антипригарними властивостями і хорошими зносостійкими характеристиками, практичні і довговічні.

Форми для випічки бувають наступних видів:

  • круглі;
  • прямокутні;
  • квадратні;
  • овальні;
  • трикутні;
  • багатогранні;
  • фігурні (серце, зірка, крапля, фігурки тварин або фруктів).

Види і характеристики форм для випічки

Види і характеристики

Ємності для випічки відрізняються за формою, діаметру, обсягу, призначення та матеріалу.

Основні типи

Форми для випічки бувають наступних видів:

  • круглі;
  • прямокутні;
  • квадратні;
  • овальні;
  • трикутні;
  • багатогранні;
  • фігурні (серце, зірка, крапля, фігурки тварин або фруктів).

Крім того, вони представлені цільної або знімною конструкцією. Остання складається з знімного дна з гладкою або рельєфною поверхнею і бортиків. Форми такого типу використовуються для приготування кондитерських виробів з пісочного і бісквітного тіста.

Затребувані типи форм – круглі, хвилясті, фігурні, роз'ємні, для кексів (з поглибленням), паски і паски, міні-тортів.

  1. Круглі вироби використовуються для приготування коржів з тіста будь-якого типу. При виборі круглої посуду важливо звертати увагу на висоту бортів: для піци і пирогів вона складає 2 см, для тортів і хліба – до 7 див.
  2. Хвилясті вироби призначаються для випікання хлібобулочних виробів і тортів, а оригінальні бортики надають готовому блюду привабливий зовнішній вигляд.
  3. Фігурні ємності використовуються для приготування нестандартних десертів у формі квітів, серця та інших предметів.
  4. Роз'ємна посуд передбачена для приготування тортів і бісквітів. Вона складається з двох частин – знімного дна і бічної стінки, що з'єднується за допомогою спеціального фіксатора.
  5. Ємності для кексу, паски і паски представлені спеціальною конструкцією, яка прискорює процес приготування домашньої випічки.
  6. Міні-форми для тарталеток, кексів та мафінів відрізняються по конфігурації та об'єму. Вони підходять для приготування десертів різної складності.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner