Кошик
605 відгуків
HouseTexnika
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
Інтернет-магазин "House Texnika"менеджер
Мегадом, торговий центр, Толбухіна, 135, Одеса, Україна
+380 (50) 399-92-15
+380 (67) 714-45-58
+380 (50) 399-92-15
+380 (67) 714-45-58

Жарівня, дека, форми для випікання

Форми для випікання призначаються для приготування хліба, пирогів, запіканок, порційних кондитерських виробів у газових або електричних духовках, а також мікрохвильових печах.

Якісні місткості відповідають основним вимогам експлуатації: витримують високі температури, забезпечують гарну теплопровідність, мають антипригарні властивості та гарні зносостійкі характеристики, практичні та довговічні.

Форми для випікання бувають такі:

  • круглі;
  • прямокутні;
  • квадратні;
  • овальні;
  • трикутні;
  • багатогранні;
  • фігурні (серце, зірка, крапля, фігурки тварин або фруктів).

Типи та характеристики форм для випічки

Виды и характеристики

Ємності для випічки відрізняються за формою, діаметром, об'ємом, призначенням і матеріалом.

Основні типи

Форми для випікання бувають такі:

  • круглі;
  • прямокутні;
  • квадратні;
  • овальні;
  • трикутні;
  • багатогранні;
  • фігурні (серце, зірка, крапля, фігурки тварин або фруктів).

Крім того, вони представлені цілісною або знімною конструкцією. Остання складається зі знімного дна з гладкою або рельєфною поверхнею та бортиків. Форми такого типу використовуються для приготування кондитерських виробів із пісочного та бісквітного тіста.

Потрібні типи форм — круглі, хвилясті, фігурні, роз'ємні, для кексів (з заглибленням), пасхи та кулічу, мінітортів.

  1. Круглі вироби використовуються для приготування коржів із тіста будь-якого типу. Під час вибору круглого посуду важливо звертати увагу на висоту бортиків: для піци та пирогів вона становить 2 см, для тортів і хліба — до 7 см.
  2. Хвилясті вироби призначені для випікання хлібобулочних виробів і тортів, а оригінальні бортики надають готовій страві привабливого зовнішнього вигляду.
  3. Фігурні ємності використовуються для приготування нестандартних десертів у формі квітів, сердець та інших предметів.
  4. Рознімний посуд передбачена для приготування тортів і бісквітів. Вона складається з двох частин — знімного дна та бічної стінки, що з'єднується за допомогою спеціального фіксатора.
  5. Ємності для кексу, пасхи та куліча представлені спеціальною конструкцією, яка пришвидшує процес приготування домашньої випічки.
  6. Мініформи для тарталеток, кексів і мафінів відрізняються за конфігурацією й обсягом. Вони підходять для приготування десертів різної складності.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner