Кухонні марміти використовуються для постійного підтримання потрібної температури страви, поданої на стіл. Нагрівання здійснюється завдяки свічкам, і це дає змогу не тільки контролювати температуру, але й додати подачу елемент чарівництва. Такий посуд, як і спосіб подавання, був винайдений у Франції. Окремо позначимо незвичайний дизайн, завдяки чому такий посуд стане прикрасою будь-якого столу.
Насамперед усі моделі поділяються за призначенням. Домашні ємності для перших страв мають високі стінки та великий обсяг. Настільні ємності для другого, навпаки, мають велику площу обігрівання, але нижчі стінки, що дає змогу рівномірно розподіляти тепло.
Усі моделі виготовлені з жароміцних, товстостінних матеріалів. Це скло та кераміка. Обидва ці матеріали рівномірно нагріваються, завдяки товщині стінок тривалий час підтримують усередині ємності потрібну температуру, не впливають на смак і якість страв, вирізняються стійкістю до оброблення абразивами та не бояться відкритого вогню. Керамічні моделі мають непрозорі стінки, але для того, щоб такий марміт мав на столі по-королівськи, виробники прикрашають їх вишуканим розписом. Скляні моделі більш мінімалістичні у своєму дизайні, але вони мають прозорі стінки, які демонструють апетитний вміст ємності.
Також під час купівлі варто звернути увагу на форму ємності. Великі прямокутні моделі матимуть стильний вигляд на столі, тоді як компактніші круглі моделі підходять для розігрівання в мікрохвильовці.
У нашому інтернет-магазині ви можете купити марміти різних ємностей від 1 до 5 літрів. Залежно від обсягу змінюється вартість виробів.
Марміти широко використовуються в побуті або в місцях громадського харчування. Для столових, пельмінних та подібних закладів використовується інший клас мармітів. Найчастіше вони виготовляються з неіржавкої сталі та в їх виготовленні робиться більший упор на міцність, ніж на дизайн. Найчастіше їх розміщують на лінії розчавлювання страв і нагріваються за допомогою електрики. Кухонні настільні моделі для дому мають велику естетичну привабливість, вони слугують прикрасою столу, роблять подавання ефектною і водночас допомагають зберегти потрібну температуру страви.