Кухонні ножі треба вибирати особливо ретельно, адже різні моделі мають своє призначення.
Різноманітність модельного ряду
В асортименті ви зможете знайти моделі абсолютно для будь-якого продукту. Кожен предмет повторює плоди за формою та нарізає їх звичними способами:
- Для видалення серцевини з яблук. Виріб тонкий і легко видаляє тільки цю частину, залишаючи їстівну зону недоторканою.
- Для кавуна. Це велике пластикове кільце з лезами, яке проводиться уздовж ягоди та розрізає її на рівні шматочки.
- Для картоплі. Через квадратні отвори плід проходить без особливих зусиль, унаслідок чого виходить швидко приготувати фірмову картоплю фрі.
- Для сиру. Продукт проводиться через отвір, унаслідок чого виходять максимально тонкі шматочки.
- Для кухні можна купити ножиці для піци, до яких у процесі нарізання не прилипатиме тісто.
- Для цедри, що дають змогу акуратно зняти шкірку з цитрусових.
- Для помідорів. Вони мають зубчики, щоб очистити продукт у такий спосіб, щоб помідор втратив мінімально соку.